סקירת מוצרים

בלנדר מקצועי ב 300 שקל – הצלחה? או נפילה?

מי אמר שבלנדר מקצועי צריך להיות יקר? החלטתי לבדוק את הנושא לעומק!
בלנדר מקצועי ב 300 שקל. הצלחה? או נפילה? צפו כדי לדעת…

הקישור לרכישת הבלנדר נמצא בתיאור הסרטון ביוטיוב.

38 תגובות בנושא “בלנדר מקצועי ב 300 שקל – הצלחה? או נפילה?

  1. אחלה סרטון!!! אתה ממש מקסים. איך הבלנדר מבחינת טחינת פירות קפואים ללא תוספת נוזלים? או הכנת גבינה טבעונית עם מינימום נוזלים?

    אהבתי

  2. אצלנו כבר שבוע (בעצם שבועיים, אבל לקח לי שבוע לאזור אומץ ולפתוח את האריזה… לקח בדיוק חמש דקות לקרוא את ההוראות ולהרכיב הכל). זה הבלנדר הראשון שלי ואני לא מבינה איך חייתי בלעדיו. עם כל הכבוד למג'ימיקס האהוב שלי, הדבר הזה טוחן!!! ואני אפילו לא מגיעה לעוצמות הגבוהות. הגיע סופר מהר ועושה עבודה מעולה – תודה על ההמלצה!

    Liked by 1 person

  3. היי עמית, אתה יכול לשלוח קישור לבלנדר?
    גיליתי אותך לפני שבוע כשחיפשתי דיאטה נטולת שומן בגלל בעיה בריאותית וממש לא בגלל עודף משקל. חושבת שהולכת להתמכר…

    אהבתי

  4. היי עמית, נחשפתי אליכם תודה על הכל .
    ובקשר לבלנדר שהזמנת באתר עלי אקספרס, אנא עדכן לגבי תקע החשמל שהזמנת :
    יש את "האיחוד האירופי PLUG" כברירית מחדל. האם התקע הזה מתאים וטוב לישראל ??

    אהבתי

  5. היי לכולם,
    הזמנו את הבלנדר בעלי אקספרס לפני כשבוע. עלה 85 דולר (308 ש"ח) כולל משלוח. הגיע אתמול. נראה סוס עבודה רציני. תודה לעמית על ההמלצה. בעבר קנינו גם את המחבת ושוב תודה

    אהבתי

  6. היי, אחרי שנה עדיין עובד טוב?
    אני צריך לשימוש יומיומי של שייקים ירוקים עם ירקות קשים כמו גזר (פעם ביום)…..
    מה דעתכם?
    תודה!

    אהבתי

  7. היי עמית,
    קודם כל, חייבת להגיד שאתה ובל נפלאים!
    מעבירים ידע באופן חינני ותמיד מעניין.

    רציתי לשאול לגבי הבלנדר, עדיין מרוצים?
    עבור מה אתם משתמשים בו? (חוץ משייקים)
    יוצא לכם לטחון בו, למשל, תמרים, בלי תוספת מים?
    או לטחון שקדים/עדשים כתומות – בשביל להכין "קמח"?

    תוהה אם הוא יעמוד במשימות האלה.
    למרות שהמחיר שווה ניסיון.

    אהבתי

  8. הי עמית בהחלט אחלה בלנדר ואני עובד איתו יומ יומי על בלילות ושייקים.
    יש לי בעיה שיוצא ממנו שחור מלמטה ? האם גם לך זה קורה ? ממש מלא יחסית

    אהבתי

    1. יישר כוח על התגובה המהירה – אני מכין איתו גם אורז אדום עם קינואה שהושרו – טוחן ואז שם בתבניות יוצר דכבה מאוד דקה ואז בתנור 200 לעשרים וחמש דקות יוצא קרקרים מצויינים – זה חוסך את הזמן של לעשות קרפ ואז לתנור

      Liked by 1 person

  9. 1) לאחר הניסיון מה דעתך מבחינת תוצאה ורמת טחינה ביחס למקצועיים היקרים
    2) האם הוא עדיין מחזיק ואיך הבלאי שלו
    3)יש שם כל מיני תוספות סכינים תושבות וכדומה על מה אתה ממליץ
    4) צריך לבחור אם לשלוח מסין או רוסיה מה מגיע מהר יותר?

    אהבתי

  10. שלום.
    נראה אחלה. ממש תודה. בדיוק התכוונתי לקנות נינג'ה אבל אני רואה שיש כמה סוגים כלומר כמה חלקים שאז זה עולה מחיר אחר. איזה מהם צריך?

    אהבתי

      1. אני באמת מתלבטת ממש עכשיו. אני בעיקר רציתי לשייקים וממרחים. ראיתי נינג'ה ב700 ש"ח משווק מורשה עם אחריות בארץ, רציתי את הסוג הבינוני שבא עם מיכל גדול ומיכלים מוכנים עם הכוסות, והמכשיר שהמלצת עליו לא כולל כוסות מובנים וגם יצא לי 420 ש"ח. עם מיכל גדול ולא יודעת מה הם המליצו לקנות שם עוד. לא כלכך הבנתי במכשיר באליאקספרס יש שם כל מיני תוספות לא ברורות שהעלו את המחיר במאש ש"ח. כך שעכשיו זה כבר לא כלכך הבדל במחיר

        אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s