מתוקים

קינוח פודינג דוחן שוקולד או ווניל 🍀 סטארץ | טבעוני | ללא גלוטן

🍀 🍀 🍀

אם היו אומרים לכם שיש קינוח טעים בטירוף וגם בריא בטירוף מה הייתם אומרים?
נראה לי שכדאי להפסיק לדבר ולהתחיל לאכול 🙂

IMG_7235

לקבוצת הסטארץ בפייסבוק לחצו כאן!

לצפיה בסרטון ההכנה המפורט לחצו כאן!

⬇️ ⬇️ למתכון בתמונות ⬇️ ⬇️

Sequence 08.00_00_55_01.Still005
נשרה ללילה כוס דוחן
Sequence 08.00_01_47_11.Still007
בבוקר נסנן ושטוף היטב
Sequence 08.00_03_22_04.Still006
נטחן בבלנדר חזק עם 2.5 כוסות מים ל 20 שניות

לחצו כאן כדי לראות עם איזה בלנדר אני משתמש!

Sequence 08.00_03_31_04.Still008
נסנן את החלב דוחן לתוך סיר מתאים
Sequence 08.00_03_32_06.Still009
דרך מסננת
Sequence 08.00_03_45_02.Still010
ורשת בד
Sequence 08.00_03_53_02.Still011
נסחט היטב היטב
Sequence 08.00_03_56_21.Still012
מה שקיבלנו זה חלב דוחן נקי

לצפיה בסרטון ההכנה המפורט לחצו כאן!

Sequence 08.00_04_12_09.Still013
נוסיף 2 כפות סוכר קנים אורגני (או כל ממתיק טבעי אחר)
Sequence 08.00_04_23_00.Still014
2 כפות של מייפל טהור
Sequence 08.00_04_23_02.Still015
כפית של תמצית וניל טהורה
Sequence 08.00_04_38_06.Still016
נדליק את האש על חום בינוני עד גבוה ונערבב ללא הפסקה עם מטרפה
Sequence 08.00_06_39_01.Still017
עד לקבלת פודינג סמיך ונוריד מהאש
Sequence 08.00_06_41_23.Still018
נמשיך לטרוף בנמרצות כדי לפורר גושים לא רצויים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי

לצפיה בסרטון ההכנה המפורט לחצו כאן!

Sequence 08.00_07_29_07.Still019
זהו 🙂 מוכן! כה פשוט
Sequence 08.00_07_41_04.Still020
אם רוצים פודינג שוקולד מוסיפים לחלק מהתערובת כפית אבקת קקאו אורגנית מלאה
Sequence 08.00_07_52_24.Still021
מערבבים בנמרצות (שוב)
Sequence 08.00_08_02_12.Still022
פודינג שוקולד מדוחן! איפה שמעת על דבר כזה?! והטעם מדהים!!!

לצפיה בסרטון ההכנה המפורט לחצו כאן!

הנה רעיון מגניב להגשה. אפשר לשדרג כיד הדמיון הטובה! לבריאות 🙂

 

תכתבו לנו איך יצא לכם ושתפו עם החברים.

לוגו

גם בפייסבוקגם ביוטיובגם באינסטגרם – תמיכה בפרוייקט

לצפיה בסרטון ההכנה המפורט לחצו כאן!

 

 

17 תגובות בנושא “קינוח פודינג דוחן שוקולד או ווניל 🍀 סטארץ | טבעוני | ללא גלוטן

      1. דוחן אורגני של ניצת. השריתי כוס ללילה ולמחרת שטפתי, סיננתי, הוספתי שתיים וחצי כוסות מים, עירבלתי חצי דקה ובישלתי.

        אהבתי

  1. מוזר…אנחנו עושים את זה פעמיים בשבוע וקיבלנו מלא תמונות מאנשים שהצליחו. זה אמור לעבוד. הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה שלמרות שכתוב דוחן זה לא דוחן….אולי את יכולה לשלוח לנו מונה למייל של המוצר?

    אהבתי

    1. גם אני ניגשתי בהתלהבות רבה להכין את פודינג הדוחן ומה שיצא לי שהנוזל נשאר נוזל. ממש מאכזב!
      רציתי להפתיע את בני (חולה קרוהן שנמנע מגלוטן!) אך התאכזבתי.
      אני יודעת מה זה דוחן ואף בישלתי אותו, זאת לא הבעיה, אז איך אפשר להסביר שלחלק לא יצא פודינג? תעלומה!😔
      טוב, הולכת לנסות את הקוסקוס דוחן☺
      מתה להכין את הפודינג הזה!
      יום טוב!⚘
      אילנה

      אהבתי

  2. ניסיתי גם ללא סינון בבד אלא רק העברת התערובת במסננת צפופה. נשאר מעט קצף בחוץ כך שלא נראה משמעותי.
    הפעם יצא סמיך יותר, אבל עדיין נוזלי.
    מנסה להבין איפה הבעיה- מה משך הבישול אצלך? עוצמת הלהבה (אצלי כיריים של גז). האם ממש צריך להקציף לקראת הסוף או רק לערבב נמרצות?
    אשמח להכוונה
    בכל מקרה, המון תודה על המתכונים והיחס האדיב 🙂

    אהבתי

    1. אני מבשל על חום גבוהה מאוד לבערך 5-7 דקות תוך כדי ערבוב תמידי…לא צריך להקציף רק לערבב חזק ברגע שזה נהיה סמיך…תנסי ללא סינון בכלל….וגם תנסי לטחון את הדוחן ליותר זמן בבלנדר….איזה בלנדר את משתמשת?

      אהבתי

  3. התיאשתי:( תמיד אותה תוצאה, גם ללא סינון וגם בטחינה בת דקה- מסמיך אבל נשאר נוזלי. לא מגיע לשלב היווצרות גושים, אלא מתחיל לבעבע ולרתוח.
    משתמשת בויטמיקס ובדוחן אורגני. אולי זה הריסוס בדוחן הרגיל שמגבש…

    אהבתי

  4. נפתרה התעלומה- כמות המים. לפני כן השתמשתי בכוס גדולה לדוחן ולמים, ועכשיו בכוס מידה. התגבש יפה ואפילו מהר מדי, תוך שלוש ארבע דקות.
    תודה 🙂

    Liked by 1 person

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s