מלוחים

פשטידת ברוקולי פטריות ובטטה 🍀 טבעוני | ללא גלוטן | ללא שמן

 חיה🍀 🍀 🍀

מי אמר שצריך בייצים או קמח או שמן או פשתן או טחינה או צ'יה בשביל להכין פשטידה שווה?

המתכון:

להכין לפני:
2 כוסות פרחי ברוקולי מאודים ל 5-10 דקות
2 פטריות גדולות חתוכות לפרוסות עבות

לטחון בבלנדר:
150 גרם כוסמת ירוקה שהושרת ל 6-8 שעות (לשטוף ולסנן)
150 גרם דוחן שהושרה ל 6-8 שעות (לשטוף ולסנן)
1 בטטה בינונית חיה עם הקליפה
1 כפית מלח הימלאיה שחור
2 כפיות בזיליקות מיובש
1 כפית מחוקה סודה לשתיה
3 כפות חומץ תפוחים אורגני
1 כוס מים (אם אתם רוצים את הפשטידה יותר רטובה ואוורירית שימו 1.5 כוסות מים)

הוראות הכנה:
לחמם תנור לחום גבוה – 240 מעלות.
על תבנית בינונית (כמו בסרטון) על נייר אפיה יש ליצוק את הבלילה שטחנו בבלנדר ועליה לסדר את פרחי הברוקלי והפטריות החתוכות. לאפות כ 20 דקות. זהו 🙂 מוכן!

מומלץ להגיש עם רוטב מעל.

להוראות ההכנה צפו בסרטון (המתכון הכתוב יותר מדוייק מהמתכון בסרטון)

אם אתם אוהבים את מה שאנחנו עושים נשמח שתתמכו על ידי תרומה

לפי יכולת הכיס ורוחב הלב 🍀 תודה!

⬇️  ⬇️  ⬇️כפתור תרומה

תגובה אחת בנושא “פשטידת ברוקולי פטריות ובטטה 🍀 טבעוני | ללא גלוטן | ללא שמן

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s