מלוחים

פיתה בריאה 🍀 ללא גלוטן 🍀 ללא שמרים 🍀 ללא שמן 🍀 טבעוני 🍀 סטארץ'

🍀 🍀 🍀

מאז הטורטיות כוסמת לא היה כזה מתכון משנה חיים! פיתות בריאות 🙂

המתכון:
1 כוס קינואה
1 כוס כוסמת ירוקה
(1 כוס = 240 מ"ל)
להשרות ללילה בבוקר לסנן ולשטוף

לטחון בבלנדר מהיר עם:
1.5 כוסות מים
1 כף בצל מיובש
2 כפיות מלח שחרו או ורוד הימלאיה
1 כפית מחוקה סודה לשתיה
2 כפות חומץ תפוחים טבעי

להכין פיתות על מחבת לפנקייק (כמו בסרטון)
לאפות בטוסטר עד שנהיה קרנצ'י בחוץ וניתן לפתוח
את הכיס של הפיתה (כמו בסרטון)

בתיאבון 🙂 ולבריאות!

צפו בסרטון הוראות ההכנה:

אם אתם אוהבים את מה שאנחנו עושים נשמח שתתמכו על ידי תרומה

לפי יכולת הכיס ורוחב הלב 🍀 תודה!

    כפתור תרומה

40 תגובות בנושא “פיתה בריאה 🍀 ללא גלוטן 🍀 ללא שמרים 🍀 ללא שמן 🍀 טבעוני 🍀 סטארץ'

  1. וואו! הפיתות נראות מצוין, בטוחה שגם בטעם! אחרי ההצלחה ההיסטרית של הטורטיות מכוסמת אני חייבת לנסות גם את המתכון הזה!
    בל ועמית אתם מדהימים ומקסימים, כל כך כיף וקליל לצפות במתכונים שלכם!
    תמשיכו לייצר לנו סרטונים חדשים ומשני חיים 😜😜

    אהבתי

  2. הי בל ועמית. בהחלט גאוני, לגמרי הולכת לנסות. רציתי רק להעיר לגבי סודה נכון שהיא טבעית אבל מוסיפים לה אלומניום (נגד התגיישות 😠, מה שכל הזמן מזהירים אותנו בדאודורנטים). חשוב לחפש סודה ללא אלומניום. תודה על המתכון אעדכן איך יצא

    אהבתי

  3. שלום,
    הכנתי את המתכון
    שפתחתי את הפיתה הפנים הרגיש לא עד הסוף מוכן. זה הגיוני?
    עדיף להקפיא אותם לפני התנור כדי שלא יקבלו פעמיים את החימום?
    תודה
    יצא טעים אבל נראה לי שהטורטיות כוסמת יותר טעימות לי

    אהבתי

  4. היי בל ועמית
    מאז ההכרות עם האתר והמתכונים שלכם עשיתי מהפך שלם בתזונה שלי .גם הטורטיה וגם הפיתה מעולים .
    האם יש לכם מתכון גם לקנדלך לפסח ?
    לא מצאתי באתר .
    ואם לא האם המתכון לפיתה בכמות מים מופחתת יכולה לשמש כתחליף ?
    תודה על הענותכם.

    אהבתי

  5. יופי של מתכון. הפיתות יוצאות רכות וטעימות. עובד מעולה רק ש……. אפשר לחכות מעט שיתקררו ואז לבצוע עם סכין טוב את הפתח של הפיתה, בלי להכניס לטוסטר. אחרי הקפאה הכיס מוכן למילוי.
    אצלי לא יוצא כל כך הרבה בועות, אולי אני משתמשת במעט פחות מים ואז כשממלאים את הפיתה אין חורים.
    תודה רבה עמית ובל.

    אהבתי

  6. פשוט היסטרי!!! ראיתי אתמול את הסרטון. רצתי לקנות כוסמת והבוקר כבר הכנתי. מושלם!!! מחכה שהילדים יחזרו מביה"ס/גן כדי לקבל את חוות דעתם. תודה על המתכון

    אהבתי

  7. היי, ניסיתי הבוקר את הפיתות יצא מעולה וטעים אבל כשהן קרות יש את הטעם של הכוסמת שאני לא כל כך אוהבת, יש משהו לשיפור?

    אהבתי

  8. היי! האם יש אפשרות לוותר על ההשרייה או שהיא קריטית? ואם לא- צריך להשרות גם את הקינואה או רק את הכוסמת?

    אהבתי

  9. הי עמית ובל
    ותודה על המתכון המדהים !
    רציתי לשאול באיזו מחבת השתמשתם בסרטון? כי אני רוצה לרכוש מחבת כזו

    אהבתי

  10. עמית, תודה רבה על המתכון!
    אם מחליטים על בניית הקרנציות באמצעות תנור, על איזה טמפ׳ לכוון אותו ולכמה זמן לאפות ? והאם להשתמש במצב טורבו ?

    אהבתי

  11. הי עמית, שנה טובה!
    תודה על המתכון, בדיוק מנסה אותו עכשיו.
    המתכון של הטורטיות היה מצוין 😀
    בסרטון נראה שהפיתות שלך יפות ולבנות.
    אצלי הגוון הוא ירקרק כהה.
    אשמח לדעת באיזו קינואה ובאיזו כוסמת אתה משתמש.

    תודה רבה!

    אהבתי

  12. היי
    אני לא טבעוני,אבל רוצה לנסות.(כתחליף לקמח)
    האם שמן יוסיף?האם ביצה תוסיף?
    יש "מזון לא בריא" שאוכל להוסיף כדי לשפר את הטעם?

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s